Assessment

Soms is er meer onderzoek nodig om een goed beeld te krijgen over uw kennis, kwaliteiten en mogelijkheden. In dat geval bieden wij u eerst een assessment voordat u met de arbeidscoach uw trajectdoelen gaat bepalen.

Tijdens het assessment werkt u een aantal dagdelen per week op onze schakellocatie. Op deze manier kunnen zowel wij als uzelf ervaren hoe het ervoor staat met uw werknemersvaardigheden: Lukt het om iedere dag op tijd te komen? Hoe werkt u samen met anderen? Hoe gaat u om met uw leidinggevende? Etc. Daarnaast vult u een aantal testen en vragenlijsten in waarmee wij een beeld krijgen over uw kwaliteiten, wensen en voorkeuren ten aanzien van werk. Ook krijgen we hierdoor inzicht in uw leervermogen. Dat is handig voor het geval u tijdens het traject een training gaat volgen.

Al deze informatie wordt door een assessor verzameld en bekeken. Op deze manier kunnen wij een goede inschatting maken welke stappen u nog moet zetten om weer aan het werk te komen en hoe wij u daar het best bij kunnen begeleiden.

Bekijk hier hoe dit in zijn werk gaat:

Meer informatie of advies?

Maak kennis met ons team. Voor meer informatie en advies neem contact met ons op.

Laatste nieuws