Grafisch

Printen, drukwerk, vormgeving en afterpress

Printen of drukwerk nodig voor visitekaartjes, nieuwsbrieven, een boek, flyer, folder, brochure, magazine of jaarverslag? Spaarne Werkt levert al 45 jaar grafische vormgeving en drukwerk aan opdrachtgevers in vooral de regio’s Zuid-Kennemerland en Haarlemmermeer, maar ook daarbuiten.

Wij leveren ook promotie- en signingmaterialen zoals flyers, folders, blocnotes, posters, stickers, rolbanners en spandoeken. 

Wil je printen of drukwerk uitbesteden, dan kun je rekenen op Spaarne Werkt. Want afspraak is afspraak. Bovendien vind je bij ons alles wat te maken heeft met printen en drukwerk. Denk aan:

  • ontwerp en opmaak (DTP)
  • mailmerging voor direct mailings
  • kleurenprinting
  • afwerking, fulfillment, verzendklaar maken (afterpress)

We hebben al veel verschillende grafische producten gemaakt. 

In deze folder [interne link] zie je voorbeelden daarvan.

Moderne kleurenprinters

Met onze supermoderne kleurenprinters leveren we de beste kwaliteit. We werken met de Xerox Igen4, Canon IPC 700, Canon Colorwave 550 en de Xerox Versant 2100 Press.

Relatie opbouwen

We werken graag een langere tijd voor onze klanten. Dus zoek je een betrouwbare drukker voor langere tijd? Kom eens langs, dan laten we je onze kwaliteit zien. En natuurlijk begrijpen we dat je niet alles in één keer uitbesteedt. De meeste klanten zijn ooit bij ons begonnen met drukken van visitekaartjes….

Mailingen en drukwerk inpakken?

Wij kunnen complete direct mailings verzorgen en drukwerk voor je inpakken.

Bedrijfspost laten bezorgen

En wist je dat Spaarne Werkt ook een eigen postbedrijf heeft? Business Post Kennemerland bezorgt met veel plezier al jouw geadresseerde post, maar ook huis-aan-huis bezorging in wijken en complete woonplaatsen.  

Onze afdeling Grafisch heeft met een mooi informatief artikel in de INTO Business gestaan. Via deze link verwijzen wij je graag naar dit artikel. 

Meer weten?

Wij staan voor je klaar

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Ja en nee. Spaarne Werkt is per 1 januari 2022 ontstaan uit de samenvoeging van de bestaande bedrijven Paswerk, Pasmatch, Perspectief en Werkbedrijf Haarlem. Het is nu het participatiebedrijf voor alle medewerkers met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt. Om de nieuwe, brede opdracht goed uit te drukken is gekozen voor de nieuwe naam Spaarne Werkt.

Spaarne Werkt is de schakel tussen ontwikkelen, leren en werken met het doel om iedereen passend, duurzaam en naar vermogen mee te laten doen op de arbeidsmarkt. Dat doen wij in opdracht van de rijksoverheid en de vier gemeenten. Wij werken doelgericht, voor specifieke doelgroepen, bedrijfsmatig, maar niet winstgericht. Diensten die wij aan werkgevers en opdrachtgevers verlenen worden uitgevoerd op basis van zakelijke overeenkomsten met marktconforme tarieven.

Spaarne Werkt werkt al met heel veel partners samen: werkgevers, opdrachtgevers, overheden en tal van andere partners in de vier gemeenten. Zit je hier nog niet bij en zie je raakvlakken en kansen op succesvolle samenwerking? Laat het ons dan weten. Hoe concreter je vraag is, hoe sneller wij met elkaar in contact kunnen treden en misschien kunnen samenwerken.

De mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt wonen en leven in de gemeenten Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort. Zij werken echter in een veel grotere regio. Spaarne Werkt helpt hen aan werk bij werkgevers die gevestigd kunnen zijn in de regio’s Haarlemmermeer, Schiphol, Amstelland, Bollenstreek, Amsterdam en IJmond. Verder kunnen opdrachtgevers uit het hele land specifiek werk uitbesteden aan de Spaarne Werkt bedrijven.

Nee, zeker niet. Onze hoofdvestiging zit wel in Cruquius (tussen Hoofddorp en Heemstede). Maar meer dan 200 van onze medewerkers werken elke dag gedetacheerd bij bijna 100 werkgevers op hun locaties. Daarnaast werken meer dan 200 van onze medewerkers bij drie bedrijven buiten Cruquius (Business Post, Schoonmaak en Groen) op werklocaties van vaste opdrachtgevers. En wij hebben leerwerkbedrijven op verschillende locaties in de regio, zoals de Snuffelmug kringloopwarenhuizen en de restaurants De Ripper en De Kloosterkeuken.  

Alle veelgestelde vragen

Snel contact?

Michiel Schwing Teamleider Grafisch 06 29 59 34 80 michiel.schwing@spaarnewerkt.nl

Stel je vraag direct

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Hidden