Werkonderzoek

Soms is er meer onderzoek nodig om een goed beeld te krijgen over je kennis, kwaliteiten en mogelijkheden. In dat geval bieden wij je eerst een werkonderzoek aan voordat je met de arbeidscoach jouw trajectdoelen gaat bepalen.

Tijdens het werkonderzoek werk je een aantal dagdelen per week op onze schakellocatie. Op deze manier kunnen zowel wij als jijzelf ervaren hoe het ervoor staat met jouw werknemersvaardigheden: Lukt het om iedere dag op tijd te komen? Hoe werk je samen met anderen? Hoe ga je om met jouw leidinggevende? Etc. Daarnaast vul je een aantal testen en vragenlijsten in waarmee wij een beeld krijgen over jouw kwaliteiten, wensen en voorkeuren ten aanzien van werk. Ook krijgen we hierdoor inzicht in jouw leervermogen. Dat is handig voor het geval je tijdens het traject een training gaat volgen.

Al deze informatie wordt door een assessor verzameld en bekeken. Op deze manier kunnen wij een goede inschatting maken welke stappen je nog moet zetten om weer aan het werk te komen en hoe wij je daar het best bij kunnen begeleiden.

Bekijk hier hoe dit in zijn werk gaat:

 

Meer informatie of advies?

Maak kennis met ons team. Voor meer informatie en advies neem contact met ons op.

Laatste nieuws