Werving en Selectie

Werving en selectie van goed personeel is veel werk. Adverteren is duur. Vertel ons uw wensen, dan zoeken wij voor u de juiste kandidaat in ons bestand werkzoekenden in Zuid-Kennemerland. Wij kennen deze mensen persoonlijk. Wij weten wat zij kunnen en willen als het om werk gaat. Pasmatch maakt deel uit van het WerkgeversServicepunt Zuid Kennemerland en IJmond. Het Werkgeversservicepunt is het loket waar Pasmatch, IJmondwerkt! en het UWV de kennis en de bestanden van werkzoekenden gebundeld hebben om uw vacature in te vullen.

Persoonlijk, realistisch en pragmatisch

Vacatures invullen doen wij zorgvuldig, wij gaan voor de juiste match: de juiste persoon op de juiste plek. Wij zijn realistisch en denken oplossingsgericht met u mee. U kunt rekenen op deskundig advies en betrouwbare informatie over onze ondersteuningsmogelijkheden en compensatieregelingen voor werkgevers. Zo wordt ook u een tevreden klant van ons.

Zo werken wij

U zoekt personeel en neemt contact op met een intercedent van Pasmatch. Samen bespreekt u de wensen, vereisten en mogelijkheden. Daarna ontvangt u zo snel mogelijk ons voorstel met geschikte kandidaten en informatie voor u als werkgever. Indien u dit wenst kunnen wij ook een speeddate voor u organiseren zodat u in korte tijd kennis maakt met een aantal kandidaten.

Meer informatie of advies?

Maak kennis met onze intercedenten, zij zijn uw vaste aanspreekpunt binnen Pasmatch. Voor meer informatie en advies neem contact met ons op.

Laatste nieuws