Tevreden opdrachtgevers

Individu Service en veiligheid
Vincent Hendriks
“Dankzij onze nauwe samenwerking met Pasmatch hebben we de afgelopen jaren tientallen mensen aan een baan als volledig opgeleid verkeersregelaar kunnen helpen.”
Vincent Hendriks,
Business Unit Manager INDIVIDU Service & Veiligheid
Taxi Werq
Vincent Hendriks
Taxiwerq en Pasmatch: de schakels om mensen achter het stuur te krijgen. Stapt u ook in?

Op de foto werkgever Wilbert Wijnne van Taxiwerq tussen Soraya Ikhlasse (Pasmatch intercedente, links) en Beatrice Marneth (Pasmatch loopbaan-   begeleidster, rechts).

Pdz Uitzendbureau
Vincent Hendriks
“Door ons partnership met Pasmatch hebben wij naast expertise, een extra instroomkanaal van kandidaten en versterken we elkaars netwerk”

Jorg Liefting,
Vestigingsmanager PDZ uitzendbureau Haarlem

Pdz Uitzendbureau
Vincent Hendriks
Werkgever Jos de Gier van DGB Adviesgroep zocht een outplacement traject voor zijn medewerkster. Na jaren trouwe dienst werd het tijd voor wat anders.
“Soms is de koek op tussen een werkgever en een werknemer en als deze werknemer jarenlang goede inzet getoond heeft is het niet meer dan normaal om hem/haar te helpen aan een nieuwe baan te komen. Wij hebben onze medewerkster de mogelijkheid gegeven om via Pasmatch te “leren solliciteren”. Het belangrijkste wat wij ervaren hebben is het zelfvertrouwen die onze medewerkster heeft gekregen. Deze is voor haar dagelijks bruikbaar en ook bij het solliciteren.

Het heeft dan ook zeker resultaat gehad. Zij is na haar eerste sollicitatiegesprek ook daadwerkelijk aangenomen in een functie die zij ambieerde. Haar aanpak en zelfvertrouwen heeft daar zeker bij geholpen.

Pasmatch, bedankt!!

Jos de Gier
Erkend Hypotheek-Financieel Adviseur

Laatste nieuws