Ook dit jaar heeft Pasmatch weer mee gedaan aan de jaarlijkse Werkbezoekdag van JobOn. JobOn is een landelijke community voor werkzoekenden. Dankzij de inzet van zo’n 500 vrijwilligers inspireren zij jaarlijks duizenden werkzoekenden in hun zoektocht naar werk. Naast workshops en webinars is één van hun activiteiten de: werkbezoekdag. Op die dag krijgen werkzoekenden of degenen die een carrièreswitch overwegen de gelegenheid om in contact te komen met professionals die werkzaam zijn in een bedrijf, branche of functie waar hun interesse naar uit gaat.

Op 25 november was de jaarlijkse Werkbezoekdag en zaten er vanuit Pasmatch een werkadviseur (Pascal de Zwart) en vier arbeidscoaches (Conny Kaper, Monique Christjans, Alice Gaikhorst en Beatrice Marneth) klaar om, dit keer online, in gesprek te gaan met werkzoekenden. Dit leverden weer leuke en interessante (netwerk)gesprekken op. Zo had Pascal een gesprek met drie enthousiaste werkzoekenden. En Beatrice sprak bijvoorbeeld met een werkzoekende die zich aan het oriënteren is om de richting van loopbaancoach of jobcoach op te gaan. Voor de meeste van hen was het netwerken via MS Teams al een interessante leerzame eerste online ervaring.

In totaal vonden er 1348 netwerkgesprekken plaats op één dag tijdens de Werkbezoekdag van JobOn. Als verrassing sloot Koningin Maxima aan bij de kick-off bijeenkomst en ging ze in gesprek met werkzoekenden!

Kortom, ook dit jaar heeft Pasmatch weer met veel plezier mee gedaan aan dit initiatief van JobOn.

logo-JobOn-DeBroekriem

koningin-maxima-jobon-pasmatch