Het lijkt nog ver weg, maar voordat we het weten zitten we al in oktober! Het WerkgeversServicepunt organiseert in de eerste week van oktober de ‘Week van het Werk’. Het is bedoeld om werkzoekenden en werkgevers met vacatures te informeren, te adviseren en natuurlijk om de vraag en aanbod van vacatures en werkzoekenden bij elkaar te brengen.

In deze actieweek zullen totaal zes bijeenkomsten worden georganiseerd voor de hele arbeidsmarktregio: Zuid-Kennemerland en IJmond. Op donderdag 4 oktober is er een Banenmarkt in de Grote of Sint Bavokerk in het centrum van Haarlem.

Op dinsdag 2 en woensdag 3 oktober zullen er vier kleinere bijeenkomsten op verschillende locaties zijn voor speciale doelgroepen: 50-plussers, Statushouders, Doelgroepregister en GGZ.

Op donderdag 4 oktober is er de werkgeversbijeenkomst voor de Participatieprijs werkgevers Regio Zuid-Kennemerland 2018.

De werkgevers die dit bericht lezen nodigen we alvast uit voor:

  • Deelname aan de Banenmarkt op 4 oktober. Aanmelden kan door een mailtje te sturen met uw bedrijfsnaam en contactgegevens naar: wsp-zuidkennemerland@uwv.nl o.v.v. de Banenmarkt op 4 oktober.
  • Deelname aan de Participatieprijs werkgevers. Kijk op de website: www.participatieprijswerkgevers.nl. Let op: tips en aanmelden voor de wedstrijd uiterlijk dinsdag 31 juli, 24:00 uur.
  • Voor deelname aan één van de vier te houden bijeenkomsten kunt u zich aanmelden door een mailtje te sturen met uw bedrijfsnaam en contactgegevens naar: wsp-zuidkennemerland@uwv.nl o.v.v. de bijeenkomst die u wilt bijwonen. Meer informatie over de inhoud van het programma volgt later.

Heeft u vragen over de Week van het Werk of los over de Banenmarkt? Dan kunt u contact opnemen met het WSP- Zuid Kennemerland en IJmond via: 088-5019191.