Nieuwsgierig naar het werk van de Operators bij MSD in Haarlem? Graag openen zij onze virtuele deuren en bieden zij jullie de mogelijkheid om op informele wijze kennis te maken met hun organisatie en alle ins & outs te horen over deze uitdagende functie!

Bij MSD Nederland wordt momenteel behoorlijk geïnvesteerd. Deze investeringen maken deel uit van een omvangrijk programma van MSD om (productie-) faciliteiten en fabrieken over de hele wereld te verbeteren en uit te breiden. Dit is nodig om aan de stijgende, wereldwijde vraag naar hun geneesmiddelen en vaccins te voldoen.

Deze investeringen hebben onder meer tot gevolg dat zij op zoek zijn naar een behoorlijk aantal nieuwe medewerkers! Voor hun productie afdelingen in Haarlem zijn wij op zoek naar meerdere Operators (uitzendcontract).

Het zou mooi zijn wanneer ze jou de volgende stap in je loopbaan kunnen bieden. Schrijf je in voor dit online event en kom meer te weten over de functie van Operator en MSD als werkgever!

Ze zullen je het een en ander vertellen over MSD en specifiek de Haarlem site. Daarna geven hun eigen operators je een kijkje in hun productie en vertellen ze je alles over hun baan als operator en waarom ze voor deze baan gekozen hebben. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om je vragen aan hen te stellen.

Over MSD Nederland
MSD is met ongeveer 6.000 medewerkers in Haarlem, Oss, Boxmeer en De Bilt het grootste geneesmiddelenbedrijf in Nederland. Al bijna 100 jaar is MSD actief betrokken bij gezondheid voor mensen én dieren. Met hun geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën, producten en diensten werken ze mee aan een gezonde wereld. MSD loopt voorop (in het onderzoek) om de preventie en behandeling te verbeteren van ziekten die onze wereld bedreigen, zoals kanker, diabetes, hart- en vaatziekten, nieuwe dierziekten en infectieziekten zoals HIV en ebola. Ze bieden innovatieve behandelingen voor een betere gezondheid van mensen en dieren en zijn actief betrokken bij een betere toegang tot gezondheidszorg. En ze zoeken naar nieuwe behandelingen voor ziektes waar nog geen antwoord op is.

Vanuit Nederland hebben ze wereldwijde impact. Ontwikkeling, klinisch onderzoek, productie en verpakking – dat gebeurt allemaal bij MSD in Nederland. En vervolgens exporteren ze hun geneesmiddelen en vaccins naar meer dan 140 landen. Hun moederbedrijf is het Amerikaanse Merck & Co. Inc., met hoofdkantoor in Kenilworth, N.J., U.S.A. Ga voor meer informatie naar www.msd.nl.

Informatie
Donderdag 26 augustus, start om 19.00 uur.
Dit is een online evenement, registreer je hier.