In de rubriek ‘even voorstellen’ laten we u kennismaken met de professionals van Pasmatch. Wij geven het woord aan Richard Kenselaar, die vanaf september het team van Pasmatch gaat versterken.

“Mijn naam is Richard Kenselaar en ik ben vanaf 2 september de nieuwe Teamleider op de Schakellocatie. Ik ben 49 jaar, woonachtig in Hoofddorp, al 25 jaar samen waarvan 21 jaar getrouwd met Talitha en wij zijn bewust kinderloos. Ik sport graag (o.a. hardlopen, zwemmen, skiën, en af en toe tennis of golf) en dat moet ook wel, want ik hou ook van lekker (uit)eten met een bijpassend drankje erbij. We zijn gek op reizen, van een weekendje weg tot een paar weken naar de andere kant van de wereld.

De afgelopen 4,5 jaar heb ik bij Paswerk gewerkt op diverse afdelingen. Voor die tijd ben ik 21 jaar lang winkelmanager geweest, waarvan de laatste 14 jaar in diverse supermarkten. Van kleine buurtsupers tot megastores. Ik wilde echter heel iets anders met mijn werkleven gaan doen en zodoende kwam ik gelukkig bij Paswerk terecht. De plek waar ik nu ben beland is voor mij een mooie volgende stap. Ik heb er ontzettend veel zin in.

Dat we maar heel goed en plezierig met elkaar mogen samenwerken!”