In de rubriek ‘even voorstellen …’ laten we u kennismaken met de professionals van Pasmatch. In deze eerste aflevering geven wij het woord aan Annet Prins, die op 1 juni jl. het team van Pasmatch is komen versterken.

“Ik ben nu ruim een maand werkzaam als loopbaanbegeleider bij Werken aan Werk bij Pasmatch. Hiervoor heb ik 5 jaar in een Sociaal Wijkteam in Schalkwijk gewerkt, vanuit de WMO van de gemeente Haarlem waar ik bijna 15 jaar gewerkt heb. Daarvoor nog in een AZC, bij sociale diensten als klantmanager en bij het CWI, maar dat is zo lang geleden, die naam bestaat al een hele tijd niet meer.

Werken met mensen, dat doe ik het liefst. Het leert mij veel over mezelf, en over de wereld waarin we leven. Ik vind het leuk om te maken te hebben met mensen uit verschillende culturen, en van allerlei achtergronden. Iedereen zit anders in elkaar, maar iedereen wil een prettig leven leiden wat bij ze past. Ik vind het bijzonder om een inkijkje in iemands leven te krijgen en samen te ontdekken wat er nodig is om het leven weer wat meer op de rit te krijgen. In het sociaal wijkteam heb ik mensen gecoacht bij problemen op allerlei leefgebieden, ik vind het leuk dat het accent nu naar werk wordt verlegd.

Bij Pasmatch ben ik in een enthousiast team terecht gekomen, waar veel voor mij te leren is. Pasmatch leer ik kennen als een bedrijf waarin heel veel mogelijkheden zijn voor allerlei type mensen. Ik zie bijvoorbeeld verschillende nieuwe kansen voor de mensen die ik in de afgelopen jaren in het sociaal wijkteam heb leren kennen.

Ik heb zin om hier aan de slag te gaan!”