Meerlanden is het bedrijf dat zorgt voor de afvalverwerking in de regio Haarlemmermeer. In januari plaatste dit bedrijf een leuk filmpje op Instagram. In 2020 zijn ze geportretteerd in een vrolijke video door HeelHaarlemmermeer. Vol trots delen zij dit filmpje, omdat ze mooie dingen doen op het gebied van afvalverwerking, afvalscheiding, recycling en meer.

Ook wij zijn trots, want wat dit bedrijf nog eens extra speciaal voor Pasmatch maakt, is dat 1 op de 5 medewerkers van Meerlanden iemand is met een afstand tot de arbeidsmarkt. En daarmee biedt Meerlanden werkgelegenheid aan een doelgroep die elders moeilijk aan het werk komt. Wij zijn dus heel blij met onze samenwerking met Meerlanden en delen dan ook graag dit filmpje.

En wat dit filmpje extra leuk maakt, is dat je aan het begin van het filmpje (seconde 29) Michael in beeld ziet. Hij is ruim twee jaar geleden door Pasmatch bij Meerlanden geplaatst op een garantiebaan.

Neem ook eens een kijkje op hun website dan zie je goed wat zij allemaal doen en snap je waarom wij zo trots zijn op dit bedrijf.