Sinds 2019 werken wij samen met Dress for Success. Dress for Success is een non-profit organisatie die mensen met een minimuminkomen gratis voorziet van passende kleding en adviezen voor een sollicitatie- of acquisitiegesprek. In hun winkel in Amsterdam helpen zij bij het samenstellen van een nieuw outfit. En zo kan de sollicitant vol vertrouwen op de presentatie of het sollicitatiegesprek verschijnen en wordt de kans op een goede eerste indruk niet gemist. Ook in het komende jaar willen wij de samenwerking met Dress for Success graag voortzetten. Onderstaand de reacties van twee enthousiaste deelnemers.

“Ik heb nogal een moeilijke maat en daar had ik rekening mee gehouden, maar ik ben goed geslaagd. Heb nu een hele goede winterjas, een nette grijze broek die goed valt, zwarte nette schoenen, een vestje met bloemetjespatroon en een mooie witte blouse. Oh en twee sjaaltjes! Ik ben hartstikke leuk en goed geholpen en blij dat het uiteindelijk zo’n succes is geweest.”

“Even laten weten dat ik heel verrassend goed geslaagd ben bij Dress for Success. Ik heb zelfs laarsjes (!) meegekregen …echt heel blij mee!! Ik heb zelf nog een paar sjaaltjes gekocht die erbij passen. Dus klaar voor de sollicitatie(s). Ze zeiden ook nog dat als je ergens wordt aangenomen je nog een keertje kan komen… wow, echt super hoor!’

Tot nu toe zijn er 30 deelnemers van Pasmatch door Dress for Success in het nieuw gestoken! En we gaan deze prachtige samenwerking voortzetten en het komende jaar nog veel mensen vol vertrouwen op pad sturen.