Zo nu en dan krijgen wij een compliment van een klant. Hier worden wij blij en delen wij graag:

“Bij Paswerk en Pasmatch dacht ik altijd automatisch aan de mensen van de Groenvoorziening. Maar inmiddels ben ik er achter dat ze zo veel meer doen!
Na een reorganisatie verloor ik mijn baan en dit gaf een flinke knauw in mijn zelfvertrouwen. Via een workshop van de gemeente kwam ik bij Pasmatch terecht voor loopbaanbegeleiding. Ik had een goede klik met mijn loopbaanbegeleider. Iemand met enorm veel mensenkennis en passie voor haar werk. Ze gaf ondersteuning waar nodig, hield me op de rails en gaf me af en toe een ‘kick in the ass’ wanneer er te weinig uit m’n handen kwam.

Het traject leerde me te denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden, gaf mij m’n zelfvertrouwen terug. Liet me ‘buiten de gebaande’ paden denken. Een inspirerende workshop ‘Presenteer je kleurrijk’ trok me verder uit m’n ‘comfort zone’. Na jaren in kantoorbanen gewerkt te hebben besloot ik het roer om te gooien. Ik leerde netwerken, in combinatie met de samenwerking met Het is Netwerken. Hierdoor vond ik een baan in de zorg. Een heel andere richting op dus, maar het werken met mensen geeft me ontzettend veel voldoening. Pasmatch, bedankt dat jullie mij deze kans boden!”

Wellicht kunnen we jou ook verder helpen! Neem vandaag nog contact met ons op.