Snuffelmug Heemstede 5 jaar - Spaarne Werkt

Snuffelmug Heemstede 5 jaar

Snuffelmug Heemstede - 18/06/2024 - 18/06/2024

Het is met groot genoegen dat we jou uitnodigen om samen met ons een bijzondere mijlpaal te vieren: het 5-jarig bestaan van Snuffelmug Heemstede!

Bij Snuffelmug zijn we meer dan alleen een kringloopwarenhuis. We zijn een gemeenschap, een thuis voor vaste klanten die elke dag weer langskomen, niet alleen voor de unieke vondsten, maar ook voor het sociale contact. Maar dat is niet alles dat we doen. Als de verbindende schakel tussen mensen en goederen, bieden we ook leer-/werktrajecten aan voor degenen die (om verschillende redenen) de aansluiting met de arbeidsmarkt missen. Want we geloven in de kracht van zinvol werk, en in het bouwen van zelfvertrouwen door middel van waardevolle kansen.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze passie voor duurzaamheid. Als toegewijde partner in afvalbeheer en -vermindering, streven we naar een wereld waar hergebruik en circulariteit centraal staan. Samenwerking met verschillende bedrijven is essentieel om onze duurzaamheidsdoelen te bereiken, waardoor we niet alleen de kringloop van grondstoffen sluiten, maar ook een positieve impact hebben op het milieu.

Daarom nodigen we jou van harte uit om deel te nemen aan ons 5-jarig bestaan in Heemstede. Laten we samen proosten op de toekomst, waarin we blijven bouwen aan een wereld van mogelijkheden, duurzaamheid en verbondenheid.

Programma

15.30 uur:                        Start

15.30 – 16.00 uur:          Vrije inloop

16.00 – 16.45 uur:          Officieel programma

16.45 – 17.30 uur:            Hapje en drankje

Datum
Dinsdag 18 juni 2024

Tijden
15.30-17.30 uur

Locatie
Cruquiusweg 37a
2102 LS Heemstede

Aanmelden

Aanmelden kan via deze pagina. Je ontvangt automatisch een mailbevestiging.

Inschrijven

Schrijf u via onderstaande link in voor "Snuffelmug Heemstede 5 jaar". Inschrijven