Feestelijke opening Snuffelmug Haarlem - Spaarne Werkt

Feestelijke opening Snuffelmug Haarlem

Snuffelmug Haarlem - 20/06/2024 - 20/06/2024

Na tien jaar op onze vertrouwde plek te hebben gezeten, is het moment eindelijk daar: we zijn verhuisd naar een nieuwe locatie! En is er een betere manier om dit te vieren met jou, onze gewaardeerde partners en supporters?

Bij Snuffelmug zijn we meer dan alleen een kringloopwarenhuis. We zijn een gemeenschap, een thuis voor vaste klanten die elke dag weer langskomen, niet alleen voor de unieke vondsten, maar ook voor het sociale contact. Maar dat is niet alles dat we doen. Als de verbindende schakel tussen mensen en goederen, bieden we ook leer-/werktrajecten aan voor degenen die (om verschillende redenen) de aansluiting met de arbeidsmarkt missen. Want we geloven in de kracht van zinvol werk, en in het bouwen van zelfvertrouwen door middel van waardevolle kansen.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze passie voor duurzaamheid. Als toegewijde partner in afvalbeheer en -vermindering, streven we naar een wereld waar hergebruik en circulariteit centraal staan. Samenwerking met verschillende bedrijven is essentieel om onze duurzaamheidsdoelen te bereiken, waardoor we niet alleen de kringloop van grondstoffen sluiten, maar ook een positieve impact hebben op het milieu.

Daarom nodigen we jou van harte uit om deel te nemen aan onze feestelijke opening op onze nieuwe locatie. Laten we samen proosten op de toekomst, waarin we blijven bouwen aan een wereld van mogelijkheden, duurzaamheid en verbondenheid.

Programma

15.30 uur:                        Start

15.30 – 16.00 uur:          Vrije inloop

16.00 – 16.45 uur:          Officieel programma

16.45 – 17.30 uur:            Hapje en drankje

Datum
Donderdag 20 juni 2024

Tijden
15.30-17.30 uur

Locatie
Centrum Schalkwijk
Rivièradreef 37 & 38-40
2037 AE Haarlem

Aanmelden

Aanmelden kan via deze pagina. Je ontvangt automatisch een mailbevestiging.

Inschrijven

Schrijf u via onderstaande link in voor "Feestelijke opening Snuffelmug Haarlem". Inschrijven